Data: 08/03/2019
Font de l'oferta: Club de la feina
Lloc de Treball: RESPONSABLE DE PROJECTE-RESIDUS
Empresa: LAVOLA 1981, SAU
Sector: CIENCIES AMBIENTALS
Localitat de Treball: MANLLEU
Nombre de Llocs: 1
Formació: Busquem una persona organitzada i metdica, amb bones habilitats comunicatives, amb disposici i facilitat pel treball en equip, amb orientaci a resultats, hbil en la redacci d'informes i memries tcniques, consolidada experincia i coneixements del sector dels residus, que hagi gestionat equips de treball i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa. La persona seleccionada sincorporar com a responsable de projecte a la soluci de residus, un equip orientat a la planificaci de la gesti dels residus i el disseny de serveis urbans de recollida i neteja viria, realitzant lacompanyament fins a la seva implementaci i seguiment posterior. Responsabilitats: A lequip de residus portars a terme el control tcnic i econmic, la gesti global dels recursos humans i l'aplicaci de les estratgies i objectius de l'rea. En concret, duent a terme la direcci i la realitzaci d'estudis relacionats amb els mbits de residncies municipals: plans de gesti, plecs de condicions, dimensionats, estudis de minimitzaci, entre d'altres. Entre les teves responsabilitats destaquen: Redacci dels plecs de condicions dels serveis de recollida i neteja viria. Assessorament sobre la fiscalitat dels residus municipals. Responsable de licitacions pbliques (serveis de gesti integral de residus). Seguiment i coordinaci de serveis prestats per l'empresa (clients privats i pblics). Detectar i dotar els projectes dels recursos humans necessaris i garantir la seva correcta gesti. Distribuir les crregues de treball del personal al seu crrec. Coordinar les tasques dels tcnics sota la seva responsabilitat i assegurar la qualitat i els terminis de lliurament, d'acord amb les directrius establertes per lorganitzaci. Ser imprescindible lexpertesa en una posici similar, tant el la gesti dequips de treball com en la redacci de plecs de condicions de serveis de recollida i de neteja viria.
Experiència:  Titulaci en Cincies ambientals, enginyeria o similar.  Imprescindible domini de l'angls.  Disponibilitat per desplaar-se (imprescindible carnet B1).  Es valorar experincia en plantes de tractament.  Ser imprescindible lexpertesa en consultoria.
Tipus de Jornada: Completa
Retribució anual bruta: Negociable segons perfils
Observacions: Oferim:  Incorporaci: immediata  Contracte inicial de 6 mesos (projecte estable)  Ubicaci del lloc de treball: Barcelona o Manlleu  Jornada completa en horari flexible. Divendres de 8h a 15h  Bon ambient de treball  4 setmanes de jornada intensiva (de 8h a 15h) a l'estiu  Retribuci negociable segons expertesa aportada per la persona candidata  Retribuci flexible  Projecci i creixement professional  Teletreball (1-2 dies a la setmana)  Formar part duna organitzaci compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del mn un lloc ms sostenible. Les persones interessades han d'enviar el seu currculum a l'atenci de la Sarah Gutirrez a persones@lavola.com amb lassumpte segent: Responsable de projecte (Residus).
Urgent: Si