Data: 25/10/2018
Font de l'oferta: Club de la feina
Lloc de Treball: Responsable de projecte de Comunicaci
Empresa: Lavola
Sector: Serveis mediambientals
Localitat de Treball: MANLLEU
Nombre de Llocs: 2
Formació:  Busquem una persona de carcter obert, resolutiva i enrgica, amb criteri per a la presa de decisions, flexible i que spiga gestionar el canvi, amb experincia en coordinar i dirigir un equip multidisciplinari, amb bones habilitats comunicatives, orientada a lassoliment i a la qualitat dels treballs, amb experincia en treballar en agencies de publicitat i que tingui coneixements en mrqueting i planificaci destratgies comercials, amb disposici i facilitat pel treball en equip i compromesa amb els objectius de la nostra empresa.  Titulaci universitria de grau superior en mbits relacionats amb la comunicaci (Publicitat i Imatge, Comunicaci Audiovisual, Periodisme, Mrqueting, etc.) o les Cincies Ambientals.
Experiència:  Responsabilitats: Portars a terme la conceptualitzaci, el desenvolupament i el seguiment de projectes de comunicaci en lmbit de la sostenibilitat i el medi ambient exercint-ne el control tcnic i econmic, la gesti global dels recursos humans i laplicaci de les estratgies i objectius comercials de lrea. Tot aix, garantint lacompliment dels criteris de qualitat i sostenibilitat de Lavola i la satisfacci del client. Entre les teves responsabilitats destaquen:  Desenvolupament creatiu dels projectes de comunicaci (campanyes, plans de comunicaci, disseny grfic i publicacions, digital, audiovisual, esdeveniments...).  Planificar i exercir el control tcnic i econmic del projecte, mantenint el contacte entre la direcci de lrea, el client i lequip de continguts i disseny.  Elaboraci i seguiment comercial de les ofertes i detecci de noves oportunitats de continutat amb el client.  Detectar i dotar els projectes dels recursos humans i tcnics necessaris i garantir-ne la correcta gesti. Distribuir les crregues de treball del personal al seu crrec.  Coordinar les tasques dels tcnics sota la seva responsabilitat i assegurar-ne la qualitat i els terminis de lliurament, dacord amb les directrius establertes.  Identificar oportunitats dinnovaci comunicativa en lnia amb les tendncies del sector i amb les necessitats dels clients.  Exercir el control tcnic i econmic del projecte, mantenint el contacte entre la direcci de lrea, el client i el tcnic expert.
Tipus de Jornada: Completa
Retribució anual bruta: segons perfil
Observacions: Oferim:  Incorporaci immediata a lequip ubicat a Manlleu o a Barcelona.  Contracte inicial de 6 mesos (possibilitats de prrroga).  Jornada completa en horari flexible. Divendres de 8h a 15h.  Bon ambient de treball.  Retribuci negociable segons expertesa aportada per la persona candidata.  Retribuci flexible.  Teletreball (1-2 dies a la setmana).  Formar part duna organitzaci compromesa amb el medi ambient i que vetlla per fer del mn un lloc ms sostenible. Les persones interessades han d'enviar el seu currculum i portfoli a l'atenci de la Sarah Gutirrez a persones@lavola.com amb lassumpte segent: Resp. Projecte -Comunicaci.

Urgent: